Atenţie! Se instituie TAXA pentru NEVACCINAŢI

🚩Atenţie! Se instituie TAXA pentru NEVACCINAŢI – Cu cât va fi plătit refuzul de a-ţi administra serul antiCOVID.

Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o “contribuţie la sănătate” şi care va afecta doar persoanele nevaccinate împotriva COVID-19.

„Lucrăm la o contribuţie la sănătate” pentru „toţi adulţii care refuză să se vaccineze” deoarece aceştia reprezintă „o povară financiară pentru toţi” locuitorii din Quebec, a declarat prim-ministrul provinciei canadiene, François Legault, referindu-se la această taxă.

Potrivit acestuia, procentul de 10% din populaţia provinciei Quebec care nu a primit nicio doză de vaccin până în prezent nu ar trebui să „dăuneze” celor 90% care s-au vaccinat.

Nu trebuie să plătească toţi pentru asta„, a subliniat Legault în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că guvernul provinciei francofone se gândeşte ca suma de plătit să fie una semnificativă. „Înţeleg şi simt aceste bombăneli la adresa minorităţii nevaccinate care, păstrând proporţiile, ne blochează spitalele„, a adăugat el, citat de BBC.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.