ată și nici măcar familia nu știe ce s-a întâmplat, exact, și cum a ajuns să fie de negăsit.

A lăsat în urmă un copil crescut acum de mătușă, care niciodată nu ar fi aflat adevărul despre mama lui.

Ce crede copilul Elodiei despre aceasta
Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu mai bine de 14 ani. Celebra avocată nu a mai fost văzută de atunci și nimeni nu știe în ce fel a dispărut, prin ce chinuri a trecut. În urma ei a rămas o familie răpusă de durere, dar și un copil care acum este obligat să crească fără mamă, doar în prezența mătușii.

Avocata Elodiei Ghinescu a declarat pentru Wowbiz că fiul acesteia trăiește într-o mare minciună. Conform acesteia, băiatul care se apropie de vârsta majoratului nu ar ști adevărul despre mama sa, pentru că nu ar avea acces la informație și rudele din partea tatălui i-au prezentat doar varianta lor.

Când era mic, acestuia i s-ar fi spus că mama lui a fugit cu un bărbat, dar nu se știe dacă între timp a aflat că mama lui nu mai trăiește. Deși mama Elodiei ar fi încercat să îl protejeze de tot răul și știa cum să se comporte cu el, astfel încât să nu simtă lipsa mamei, mai ales pentru că fusese învățătoare și stătea bine la capitolul psihologie, aceasta nu a mai putut lua legătura cu el, pentru că cei care îl au acum în grijă nu îi permit să-și vadă bunica.

“Lui i s-a spus că mama este plecată cu un bărbat, că e plecată cu cineva. Nu știu acum ce i se spune. Când era mic i s-a spus că e plecată. Doamna Ghinescu a încercat să nu traumatizeze copilul la vârsta aceea, când încă venea la Râșnov, că tatăl i-a omorât mama. A încercat să-l protejeze pe copil. Doamna Ghinescu de profesie e învățătoare și știa cum să se comporte cu copiii, știa psihologia unui copil. Familia lui Cioacă se răzbună pe familia Ghinescu prin faptul că îi împiedică băiatului accesul la familia pe linia maternă.”, a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Nu-și amintește deloc de m

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.