Așa arăta Alexandra Dinu, în ziua în care s-a căsătorit cu Adrian Mutu. Ulterior, frumoasa blondină nu s-a mai recăsătorit niciodată. Acum a uimit pe toată lumea după ce s-a afișat în oraș cu un bărbat care ar fi încă însurat! Ipostazele suspecte au atras toate privirile –>>

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu ar putea fi cel mai nou cuplu din showbiz.

Deși nu au confirmat oficial că ar avea o relație, paparazzi i-au fotografiat împreună, la restaurant, iar limbajul

trupului trădează o relație familiară între cei doi, ca și cum s-ar cunoaște de multă vreme.

Dinu Pescariu și Alexandra Dinu sunt foarte apropiați, iar la un moment dat el își ține brațul, protector, pe spatele ei, un gest propriu îndrăgostiților.

Zilele trecute, Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au fost surprinși la un restaurant de lux din zona Floreasca și imediat au apărut zvonuri că ar forma un cuplu. Au apărut, de asemenea, informații că fostul tenismen ar fi încheiat recent și relația de 14 ani cu Letiția Beraru și tocmai de aceea întâlnirea cu Alexandra Dinu a fost pusă pe seama unei relații dincolo de sfera profesională.

În plus, paparazzii de la Mediaflux au observat că Dinu Pescariu nu mai poartă verighetă, semn că relația cu Letiția Beraru, femeia care i-a dăruit doi copii, ar fi încheiată. Dinu Pescariu și Letiția Beraru s-au căsătorit in 2008, în București, acest mariaj fiind al doilea, pentru fiecare dintre ei.

Revenind în prezent, la fotografiile surprinse de paparazzi, Dinu Pescariu s-a oferit să o ajute pe Alexandra să se îmbrace, înainte de a ieși din mașina lui, un Audi SQ8, ca un adevărat gentleman. Ulterior, au luat masa în restaurantul de lux din Floreasca, după care au mers spre mașină, el având brațul pe spatele ei, gest ce trădează o apropiere clară între ei.

Pentru că a purtat masca de protecție, Alexandra a fost greu de recunoscut, inițial. De menționat că și în mașină purta ochelarii de soare, probabil folosindu-se de aceste accesorii ca să fie mai greu de recunoscut de către trecătorii curioși sau de către fotografi.
Dinu Pescariu a avut două căsnicii. Prima soție a acestuia a fost Ileana Pescariu Badiu, cu care a fost din 2001 până în anul 2004. Cea de-a doua soție a lui Dinu Pescariu a fost Letiția Beraru, cu care încă mai este căsătorit în acte. Cei doi au făcut nunta în anul 2008 și au împreună doi băieți, Alex și Ianis, de 13 și respectiv 10 ani.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.