Are cancer în stadiul 4, dar spune că se simte ca o persoană foarte, foarte sănătoasă. Tratează fiecare zi ca un dar de la Dumnezeu și spune că, în ciuda diagnosticului, ar vrea să fie tratată ca orice altă ființă activă și fericită: „Mă simt trimisă pe „banca de rezerve”, dar eu nu sunt…”

În ultima perioadă, o mulțime de persoane cunoscute au plecat dintre noi sau am aflat despre ele că trec prin clipe de groază din cauza bolii.

Aflăm acum că o actriță extrem de cunoscută la nivel internațional a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală și are o singură dorință pentru noul an.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer
Shannen Doherty este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, dar pentru care viața a fost extrem de grea.

Deși a avut parte de multe lovituri până acum, niciodată nu s-a dat bătută și a încercat să le facă față. După ce credea că a învins cancerul la sân, se pare că boala a lovit din nou.

“Mă simt ca și cum aș fi o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să te gândești că va trebui, în curând, să-ți închei socotelile cu viața când tu simți că

vei mai trăi încă 10 – 15 ani. Cred că orice persoană cu cancer în stadiul IV simte acest lucru, că este scos din activitate, trimis pe “banca de rezervă” doar

pentru se luptă cu o boală incurabilă. Dar eu nu sunt pregătită pentru așa ceva. Eu mă simt plină de viață”, a mai spus actrița.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.