ARAFAT E TERMINAT! ANUNT IN MIEZ DE NOAPTE

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU),

a fost aspru criticat chiar de cadrele medicale! Dr Răzvan Constantinescu este nemulțumit de actualele restricții și-l numește pe Raed Arafat un „dictator psihopat”.

Miercuri, dr. Răzvan Constantinescu a scris cuvinte acide pe social media despre atitudinea lui Raed Arafat în contextul actual.

Medicul a criticat restricțiile implementate în țară și a explicat de ce le consideră inutile în protejarea oamenilor de virusul Sars-CoV-2.

„Dictatura repetentului psihopat”
Răzvan Constantinescu l-a numit pe Raed Arafat un „dictator psihopat”, a cărei dictaturi se îmblânzește temporar. De asemenea, acesta a explicat că purtarea măștii de protecție, recomandată de „marele comandant”, este inutilă.

„Dictatura referentului psihopat se îmblânzește temporar. Deși este certificat de toate studiile faptul că transmiterea infecției în aer liber este nulă, mărețul conducător al acțiunii ne dă voie fără mască pe stradă. Mască?? Da, nu ajută la nimic nici în spații închise, dar această discuție a fost uitată…

În plus, marele comandant ne dă voie la mall-uri (cui îi trebuie?) fără acupunctură, doar cu testiculare (folosind, desigur, inutilele teste care nu pot decela între măgăreața chinezească și alte viroze). Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării: relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr, iar el este relativ. Postadevăr”, a scris medicul pe contul său de socializare.

„Vreau și eu să infectez pe cineva, măcar cu virusul demnității”
De asemenea, Răzvan Constantinescu s-a declarat confuz în privința regulilor destinate persoanelor vaccinate și nevaccinate din țară. Acesta a spus că el, fiind nevaccinat, se testează zilnic pentru a fi sigur că nu v-a răspândi coronavirusul în spațiile publice, în timp ce colegii săi vaccinați pot oricând să pericliteze sănătatea oamenilor din jur.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.