ANUNȚ BOMBĂ de la RCS-RDS –>>

DIGI (Digi Communications N.V.)

anunță marți, 30 noiembrie 2021, încheierea contractului de vânzare-cumpărare privind operațiunile sale din Ungaria către 4iG.

Astfel, s-au finalizat negocierile și s-au încheiat documentele tranzacției pentru transferul filialelor și operațiunilor DIGI din Ungaria către 4iG pentru o valoare a tranzacției de 625 de milioane de euro. Înțelegerea respectivă este acum supusă unor condiții, care includ aprobarea autorităților de concurență.

RCS & RDS (filiala din România a DIGI) și 4iG au agreat, la finalul lunii martie a acestui an, termenii unui acord preliminar care vizau o eventuală tranzacție pentru cumpărarea DIGI Távközlési Szolgáltató Ltd. și a filialelor Invitel, I TV si DIGI Infrastructure. Marți, 30 noiembrie 2021, Digi Communications N.V. (DIGI) anunță încheierea contractului de vânzare-cumpărare privind operațiunile sale din Ungaria către 4iG.

23 de ani de servicii în Ungaria
Grupul DIGI a fost prezent timp de 23 de ani în Ungaria, perioadă în care a construit un operator de servicii de telecomunicații cu o poziție de top pe piața locală, oferind un portofoliu complet de servicii de televiziune prin cablu și satelit (DTH), date fixe și mobile, precum și telefonie fixă și mobilă, se arată într-un comunicat al companiei.

DIGI, al doilea operator din Ungaria
Potrivit Autorității Naționale Ungare de Media și Telecomunicații (NMHH), DIGI este al doilea operator, după cota de piață deținută, pe segmentele de servicii pay-TV, internet broadband și telefonie fixă.

Cu un model de business unic pe piața locală, activitățile Grupului DIGI în Ungaria au inclus operarea mai multor stații de televiziune, canale de sport și a altor patru canale tematice. Dimensiunea extinsă a activităților din Ungaria a fost în bună măsură sprijinită și de numărul mare de angajați, aproximativ 3.000.\

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.