Anunț BOMBĂ de la RCS-RDS

Vești de ultimă oră pentru abonații RCS-RDS chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Reprezentanții grupului anunță o ofertă fără precedent pentru noii clienți, dar și pentru cei care au contracte mai vechi. O nouă opțiune va fi gratuită.

Vești de ultim oră pentru toți abonații tv Digi RCS-RDS. Reprezentanții grupului care oferă servicii de telecomunicații vin cu o ofertă fără precedent. Atât clienții noi cât și cei vechi pot activa o extraopțiune în luna decembrie care va fi gratuită pentru o perioadă de două luni.

Este vorba despre extraopțiunea MaxPak pentru ca familia să se bucure de filmele și serialele momentului. Pachetul include două luni gratuite de HBO, HBO 2, HBO 3, HBO GO și Cinemax, Cinemax 2. De menționat este faptul că, potrivit site-ului oficial digi.ro, oferta este limitată.

În ceea ce privește modul de funcționare al noii opțiuni, potrivit sursei citate, în primele două luni, facturile clienților Digi RCS-RDS vor rămâne neschimbate, având în vedere faptul că operatorul de telecomunicații oferă această extraopțiune în mod gratuit. Pe de altă parte, după cele două luni, odată ce perioada expiră, clientul va plăti extraopțiunea MaxPak, care costă 15 lei/lună.

Pe lângă această opțiune gratuită de două luni, reprezentanții Digi au mai venit cu un anunț special pentru clienți. Mai exact, compania a anunțat faptul că, recent, s-a lansat, în premieră în țara noastră, Fiberlink 10 G. Potrivit sursei citate această nouă opțiune reprezintă cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.