Anunţ-BOMBĂ de la Raed Arafat! Iată ce trebuie să facă românii în noaptea de Revelion!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a arătat de părere că petrecerile de Revelion vor produce efecte sanitare ce vor fi vizibile

„cam la o săptămână – două” distanță. Secretarul de stat a atras atenția că respectarea regulilor de protecție va influența măsura impactului.

Vom începe să vedem efectele petrecerilor de Revelion cam la o săptămână – două, spune Raed Arafat

„Orice impact al unei aglomeraţii, al unei interacţiuni, mobilităţi mai mari, am învăţat foarte bine, cam la o săptămână – două începem să vedem efectele. Aceasta este situaţia. Acum depinde cât de mare va fi impactul şi depinde de cât de mult vom respecta regulile. Clar că nu toată lumea va respecta regulile, dar noi sperăm că majoritatea să respecte recomandările şi regulile”, a declarat șeful DSU, vineri, într-o conferință de presă, întrebat despre efectele petrecerilor de Revelion în contextul tulpinei Omicron a SARS-CoV-2.

Noile reguli sanitare permit restaurantelor să rămână deschise pentru întreaga noapte de Revelion, la o capacitate de 50%, iar în aer liber vor putea fi organizate evenimente fără limită de participare.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.