Andreea Tonciu este devastată:

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Este foarte iubită și apreciată pentru sinceritatea sa și stilul extravagant și special pe care îl afișează mereu. A plecat acum la Survivor, dar se pare că a pornit cu stângul: medicii avertizează că s-ar putea îmbolnăvi chiar imediat după ce ajunge în Republică.

Andreea Tonciu are probleme de sănătate

În ultima perioadă, Andreea Tonciu a fost foarte stresată din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a trecut prin clipe de groază, s-a luptat cu o răceală puternică și a stat mai mult pe la medici. Se temea că ar putea contracta boala momentului, motiv pentru care se testa extrem de des și a ezitat să mai iasă din casă și să ia contact cu oamenii, pentru a se asigura că merge sănătoasă la Survivor.

Se pare, însă, că s-a ales cu ceva probleme de sănătate. Andreea Tonciu a fost răcită și a avut și dureri mari la o ureche, motiv pentru care a mers la medic. Acolo, a aflat că este predispusă să facă otită chiar imediat după zbor, din cauza altitudinii mari. A promis că va avea grijă și se va proteja cum știe mai bine, dar se teme pentru sănătatea ei și mai ales că îi va afecta activitatea pe teren. În plus, bruneta a mărturisit că are nevoie și de un consult dermatologic pentru că i-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL ieri, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea pe InstaStory.

Cu cine și-a lăsat Andreea Tonciu fiica

Andreea Tonciu este extrem de determinată și și-a dorit foarte tare să participe la acest concurs. A încântat-o ideea că acum va avea șansa să arate oamenilor o altă Andreea și să le demonstreze că nu este bună decât la capitolul modă, ci este o persoană ambițioasă și luptătoare.

Andreea spune că cel mai greu îi va fi să stea fără fiica sa și nimic nu o sperie mai tare. Rebecca va fi îngrijită de tatăl ei, Daniel Niculescu, dar și de sora și mama Andreei, în care ea are mare încredere.

Vedeta din echipa Faimoșilor a mai dezvăluit, tot pe pagina sa de Instagram, că a fost la o clinică unde a făcut perfuzii cu vitamine și minerale pentru a își spori imunitatea înainte de plecarea în Republica Dominicană. Și-a luat toate măsurile preventive înainte și speră că va face față cu brio.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.