Andreea Marin, dezvăluiri inedite: s-a iubit în tinerețe cu un viitor preot

Nu multă lume știe că îndrăgita vedetă TV Andreea Marin s-a iubit în tinerețe cu un viitor preot, care pe-atunci studia la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” din Roman.

Fosta „Zână a surprizelor” a fost cea care l-a abordat pe tânărul seminarist după ce l-a văzut într-o piesă.

Însă această relație i-ar fi afectat cariera lui Silviu, care și-ar fi pierdut și catedra la un moment dat.

Fără doar și poate, Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră, care se bucură de mare succes pe toate planurile. Aceasta s-a iubit de-a lungul timpului cu câțiva bărbați celebri, care s-au aflat mereu sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea a avut și relații cu oameni fără nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Iar pe unul dintre aceștia l-a cunoscut chiar în anii 90, tânărul fiind primul iubit al Andreei Marin.

Andreea Marin s-a iubit cu un viitor preot

Puțini știu faptul că Ștefan Bănică Jr nu a fost primul iubit al Andreei Marin. Cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe artist, cu care are o fiică, pe Violeta Bănică, frumoasa prezentatoare a fost îndrăgostită de un viitor preot.

Pe atunci, Andreea avea doar 17 ani și îl iubea pe Silviu, care studia în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe”. Mai apoi, acesta a devenit profesor de religie și preot.

Însă după ce s-a aflat de idila cu Andreea Marin, lui Silviu Maftei i-ar fi fost afectată cariera. Acesta era profesor și susținea un seminar de teologie, dar se pare că și-a pierdut locul de muncă după ce a fost făcută publică relația lui.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.