Andreea Marin a făcut anunțul după 3 ani de relație

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și cunoscute femei de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional, este implicată în multe proiecte interesante și are tot ce își poate dori din această perspectivă. Foarte rezervată este, însă, când vine vorba despre viața personală, pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor.

Andreea Marin, schimbări importante în 2022

Andreea Marin a făcut mai multe dezvăluiri într-un interviu pentru Ciao. Vedeta susține că are așteptări mari de la anul 2022 și deja simte că va fi un an foarte bun, în care va fi surprinsă. Nu și-a stabilit mai multe obiective și nu s-a stresat cu o listă de planuri, pentru că nu vrea să se mai streseze ca în anii trecuți.

A stabilit, însă, să lucreze mai mult la stilul ei de viață. Încă din prima zi a anului a făcut sport și a promis că va avea un alt program. A scos din alimentația ei ceea ce îi făcea rău, merge des la sală și se implică și în anumite programe de slăbit, despre care consideră că fac minuni.

“Am o dietă concepută de nutriționist și ea se bazează, pe termen scurt, 2 săptămâni, pe legume, fructe în mod limitat și proteine. Zilnic fac și mișcare, saună, dar și masaj, pentru că am acum la Creative Hub Voice&Visibility un fotoliu de masaj genial, care îți lucrează tot corpul în același timp cu forță și bine gândit. Ceea ce două mâini nu pot face, oricât de pricepute ar fi.”, a declarat vedeta pentru CIAO.

Andreea Marin, totul despre căsătorie

Andreea și Adrian sunt împreună deja de câțiva ani, iar toată lumea se gândește la căsătorie și chiar se spune că cei doi s-ar fi logodit. Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize mărturisește că sunt doar bârfe, iar ei nu se gândesc să facă acest pas. Pentru ei contează faptul că se înțeleg bine și totul merge perfect.

“Nu mă interesează ce inventează alții. Au văzut pe mâna mea un inel primit odinioară de la tatăl meu și au speculat, pur și simplu. Cel de la Adrian era pe cealaltă mână, nevăzut în fotografie. Trăim împreună și ne e bine, asta e important.”, a declarat Andreea pentru aceeași sursă.

Cei doi au foarte mare grijă de relația lor, de care sunt și foarte mândri. Cei doi petrec mult timp împreună și, chiar dacă sunt ocupați, nu se neglijează. Andreea este mândră că a reușit să meargă în vacanță alături de fiica sa și de bărbatul iubit și, pentru o perioadă, a renunțat complet la telefon, a stat departe de tehnologie și bârfe și s-a concentrat pe ceea ce îi face bine.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.