Andreea Esca izgonită de acasă. Vedeta TV a spus TOTUL

Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Prezentatoarea știrilor Pro TV a recunoscut că a fost agresată de tatăl ei şi dată afară din casă.

Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a fost bătută și izgonită de acasă

În familia sa existau anumite probleme, anumite lipsuri, iar din cauza frustărilor şi a nervilor, tatăl său a ridicat mâna la ea şi mama sa. Mai multe decât atât, Andreea Esca a mărturisit că a fost dată și afară din propria casă. Vedeta a povestit totul într-un interviu acordat acum ceva timp. Aceasta a vorbit despre severitatea tatălui său.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine.

De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele.

Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum.”, a relatat Andreea Esca, citată de voxbiz.ro.

”Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă.

M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş.

Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mai spus ea. scrie romaniatv

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.