Andreea Berecleanu a fost

Andreea Berecleanu a anunțat că pleacă de la Observator, iar acest anunț a șocat pe toată lumea. Nimeni nu a îndrăznit să se pronunțe asupra motivului pentru care ea a părăsit trustul, însă acum prezentatoarea este târâtă într-un scandal urât de către o colegă.

Andreea Berecleanu făcută praf de o colegă: „NU E JURNALISTĂ”

Sonia Ruxandra Matei, una dintre fostele angajate ale Antena 1, a ales să vorbească despre plecarea Andreei Berecleanu, dar și despre faptul că ea va fi înlocuită de Sandra Stoicescu. Ea a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook, la adresa Andreei Berecleanu.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă.

Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul.

Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei.

Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria.

La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii.

N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am

devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc, şi când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni»,

«dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez.

Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.