Andreea Bălan l-a pupat pe Emilian la Te cunosc de undeva! Tânărul s-a transformat în Enrique Iglesias și a luat rolul în serios

Andreea Bălan a fost de-a dreptul surprinsă de momentul pregătit de cei doi concurenți și l-a pupat pe Emilian! Tânărul s-a transformat în Enrique Iglesias și și-a luat rolul în serios, așa că a trecut la fapte. În ediția a șaptea a noului sezon surprizele se țin lanț.

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, l-a pupat pe Emilian, la Te cunosc de undeva. Vedeta a fost surprinsă de felul în care tânărul a interpretat celebra piesă ”Bailando”.

Andreea Bălan l-a pupat pe Emilian

Emilian și colegul lui de la Te cunosc de undeva, Wrs, s-au transformat Enrique Iglesias & Gente De Zona și au interpretat piesa ”Bailando”. Andreea Bălan a fost surprinsă de atitudinea și carisma celor doi, dar și de coregrafie.

Înainte de a merge să îl pupe pe Emilian, Andreea Bălan i-a spus tânărului că este sexy, iar atunci a intervenit Sore, care i-a dat tânărului ideea.

„Ce să mai… atitudine, carismă… Coregrafia, în spatele vostru, a fost foarte tare, bestială, băieții cu fetele, un duel foarte frumos, iar voi… Ești sexy, Emilian”, a mărturisit Andreea Bălan.

Cum i-a convins Sore

După ce Andreea Bălan și-a spus părerea cu privire la momentul celor doi, Sore a intervenit și i-a spus lui Emilian că Enrique Iglesias își alege de fiecare dată o fată din public, iar apoi o invită să o pupe.

Ei bine, Emilian și Andreea Bălan au trecut la fapte și au făcut un moment istoric la Te cunosc de undeva. Jurații și concurenții au fost surprinși!

„Emilian, ca să completez ce a zis Andreea, să știi că Enrique Iglesias își alege o fată din public pe care o invită să o pupe pe scenă”, a spus Sore.

Cea de a șaptea ediție de la Te cunosc de undeva a venit cu multe suprize atât pentru telespectatori, dar și pentru concurenți și jurați. Andreea Bălan și Emilian au făcut show!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.