Anamaria Prodan face dezvăluiri uluitoare despre Reghecampf. Scene desprinse din filme la ultimul Revelion petrecut împreună

După ce a avut parte de un an extrem de zbuciumat, Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai.

Impresara a sărbătorit Revelionul alături de un tînăr om de afaceri și a părut extrem de fericită.

Totuși, Anamaria Prodan nu a uitat de Laurențiu Reghecampf și a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre acesta.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare
Anamaria Prodan a avut un an extrem de dificil pe plan personal. Divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a provocat multă suferință și dezamăgire impresarei.

La final de 2021, impresara s-a aflat în Dubai și a petrecut momente frumoase alături de un bărbat mai tânăr. În noaptea de Revelion, Anamaria Prodan a sărbătorit alături de omul de afaceri Tudor Oros. Aceasta pare că a lăsat în urmă problemele divorțului și se distrează mai bine ca oricând.

Contactată de cei de la Spynews.ro, Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre Revelionul trecut pe care l-a petrecut alături de fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara a povestit că întreaga familie știa de existența amantei în viața antrenorului. Reghecampf încerca totuși să o înduplece pe Anamaria să-l ierte.

Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si șeici acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei.

Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș in fata garnizoanei dacă nu venea știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Ana Maria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.