Anamaria Prodan dă cărțile pe față! Reghe a avut mai multe amante, de care Becali știa- “De opt ani îi dădea bani!”

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sinceră și deschisă, dar acum a decis să dea complet cărțile pe față. Celebra impresară a participat la un podcast de excepție, în care a vorbit despre cele mai interesante lucruri din viața sa. De la Prodanca aflăm că Reghe a avut mai multe amante, despre care latifundiarul Gigi Becali știa.

Prodanca, adevărul despre amantele lui Reghe

Prodanca trece printr-o perioadă extrem de dificilă în acest moment, toate acestea din cauza despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, găsește puterea să treacă peste orice și se menține pe poziții. În podcast-ul lui Codin Maticiuc a vorbit despre cele mai atractive subiecte despre viața ei, dar mai ales despre fostul soț și aventurile sale extraconjugale.

Este cunoscut faptul că Reghe va deveni curând tătic. Va avea un copil cu femeia cu care a înșelat-o pe Anamaria, Corina Caciuc. Prodanca a declarat că, în tot acest timp, antrenorul a avut mai multe escapade despre care ea a știut, dar a încercat să le mușamalizeze. Chiar dacă se simțea rănită, a decis să îi acorde soțului ei mai multe șanse și să ascundă totul de dragul familiei.

Despre una dintre aventurile lui Reghe a aflat chiar de la Gigi Becali, care a spus public cum acesta cheltuia banii familiei într-o relație extraconjugală. Timp de opt ani, acesta ar fi întreținut o anumită femeie, alta decât soția lui și chiar i-ar fi deschis acesteia un salon de înfrumusețare.

“Știam de toate! Becali a anunțat în direct, la televizor: “Ce e asta? Ăsta (n.r Reghe) îi dădea ăleia bani, îi deschidea salon!” Ce fel de bărbat ești tu? Tu trebuia să fii intangibil, cum te-am zugrăvit eu: matrița bărbatului perfect. Acum mă uit în ziar și sunt stupefiată.”, a declarat Anamaria Prodan.

De la Anamaria Prodan aflăm că toată familia, respectiv copiii, sunt extrem de dezamăgiți de tatăl lor și nu îl mai pot ierta. Aceștia chiar l-ar fi avertizat cu privire la actuala lui iubită și nu ar fi deloc de acord cu noua relație, dar antrenorul nu i-a luat în seamă.

“În condițiile în care copiii tăi au 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. O mai și cunoaște anturajul fiicei sale. E jenant să te sune fata ta și să zică: “Vezi că ai greșit rău, întoarce-te, hai să vedem cum o dregem să nu se afle!” și tu să mergi înainte.”, a declarat Prodanca.

Reghe ar fi sustras bunurile familiei

Anamaria Prodan susține că Reghe ar fi început să sustragă din averea familiei. Ea a avut încredere în el și nu a verificat conturile, bunurile pe care le dețineau, dar când ceilalți au avertizat-o, a acționat. Atunci a avut neplăcuta surpriză să vadă că multe lipsesc, deși nu îi aparțineau soțului ei.

“Eu n-am verificat conturile, n-am verificat nimic. Încredere oarbă. Tot ce era de valoare, a furat, a fugit cu ele de acasă. Cum să trimiți din contul copiilor tăi direct în contul amantei, ca ajutor familial? Am zis, hai să uităm!”, a adăugat Prodanca.

A decis să îl ierte și de această dată pe Reghe, i-a sfătuit și pe copii să uite tot ce a fost rău, dar antrenorul nu ar mai fi vrut să le fie alături. Deși au făcut o nuntă mare cu ocazia a 15 ani de căsnicie, Prodanca și Reghe au mers pe drumuri diferite și se pregătesc de prima înfățișare.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.