Ana Maria Georgescu, cântăreața care ne-a cucerit definitiv cu melodia „Ochii tăi’, a devenit de 1 an și câteva luni mamă. Cu maximă sinceritate, aceasta scrie constant despre provocările vieții cu un copil mic.

Ana Maria Georgescu cunoștea notorietatea națională odată cu lansarea, acum zece ani, a piesei „Ochii tăi’. De atunci s-au schimbat multe în viața artistei. S-a reorientat spre teatru, a jucat și într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady’, iar în 2009 s-a căsătorit.

Ea a decis să-și unească destinul de cel al lui Norbert Vig, cu care s-a căsătorit la Cluj, după ce a fost cerută de soție la Paris. Ana Maria Georgescu scria la acea vreme:

De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața‘.

Ana Maria Georgescu: „Dacă aș fi știut cum câțiva ani…’

Viața celor doi a fost completată, de 1 an și jumătate, de fiica lor, Katja. Despre momentele unice, emoționante și grele prin care trec, Ana Maria povestește cu sinceritate și emoție.

Dragă Katja,
Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!

Ana Maria Georgescu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.