Alin, un bărbat de 35 de ani din Pitești, a murit după ce medicii l-au externat din spital spunându-i că e vindecat

Alin Prioteasa, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Pitești, a ajuns la spital, acolo unde a fost supus unei intervenții chirugicale. După puțin timp el a fost externat, medicii spunându-i că e vindecat, dar bărbatul a murit acasă. În urma sa a lăsat doi copii care de acum vor crește fără tată.

Alin a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Pitești din cauza faptului că se simțea foarte rău și acuza dureri de spate. El a fost internat imediat și supus unei intervenții chirugicale, fiind diagnosticat cu bronșită, dispnee și insuficiență respiratorie cronică.

Alin, bărbatul de 35 de ani din Pitești, a murit după ce a fost externat din spital

Bărbatul de 35 de ani a fost după câteva zile externat, iar medicul care a semnat biletul de ieșire din spital a ținut să precizeze că e vindecat. Alin a plecat acasă la familie și copii, însă după câteva zile s-a prăbușit la sol atunci când a vrut să ia aer.

„Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală”, se arată în biletul de externare potrivit epitesti.ro.

Soția lui a alertat de îndată 112 și bărbatul a ajuns din nou la spital, acolo unde medicii de la UPU au decis să-l transfere într-un spital din București, asta deoarece problema de sănătate era una foarte gravă.

Cu toate că a fost transferat în Capitală, pentru Alin a fost mult prea târziu, iar acesta a murit pe patul de spital, lăsând în sufletul soției lui multă suferință, dar și revoltă pentru cei care l-au lăsat să iasă din spital nevindecat.

„Vreau să dau în judecată spitalul.Voi căuta cel mai bun avocat, nu voi lăsa lucrurile aşa cu toate că de acolo ştiu că nu îl mai întoarce nimeni. Dar vreau să se facă dreptate. Atât vreau. Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ajung şi nu vor să păţească ce a păţit soţul meu care avea o viaţă să trăiască, avea doi copii de crescut.

Este crunt şi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că nu e de crezut. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”, a declarat Andrara, soţia lui Alin, pentru epitesti.ro.

Alin a lăsat în urma sa doi copii mici

De acum înainte, doi copii vor trebui să crească fără tată, asta deoarece nimeni și nimic nu îl va mai putea aduce înapoi pe bărbatul de 35 de ani. Familia acestuia l-a înmormântat pe bărbat, iar cu toții sunt devastați de tragedie.

Rudele sale vor să se facă dreptate și vor ca cei care l-au băgat pe Alin în pământ să plătească pentru inconștiența de care au dat dovadă în tot acest timp.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.