Alertă alimentară –>>

În ultima perioadă au fost emise mai multe avertismente de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa

Alimentelor (ANSVSA), conform cărora au fost găsite nereguli la mai multe alimente.

De data aceasta, un pește foarte consumat este problema.

Somon contaminat cu Listeria
ANSVSA a emis o nouă avertizare extrem de importantă în ceea ce privește unul dintre cele mai consumate alimente. Alerta alimentară privind somonul afumat contaminat cu o bacterie periculoasa continuă în România, după ce a provocat probleme mult timp.

Mai exact, un fel de somon afumat a fost depistat cu nereguli extrem de mari. Acesta a fost retras din toate magazinele din București și din Ilfov, după ce a fost descoperită prezența Listeriei monocytogenes, una dintre cele mai periculoase bacterii pentru organism.

ANSVSA anunță că s-a decis retragerea de la vânzare a somonului infectat cu Listeria. Cei care au cumpărat acest produs sunt rugați să îl returneze și să nu îl consume. În plus, cei care încă îl dețin și îl duc înapoi pot primi banii înapoi.

”Va informăm că Biocorner, ca urmare a notificării primite din partea producătorului BURREN SMOKEHOUSE, a inițiat retragerea de la comercializare și de la client a articolului menționat mai jos.

În cazul in care ați cumpărat produsul respectiv, va rugam sa nu îl consumați și să îl returnați în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând sa primiți contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident, scrie ANSVSA.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.