Ai idee cum scapi cel mai ușor de igrasie? Trucul pe care toți trebuie să-l afle: Spune adio mucegaiului fără produse chimice și foarte simplu! Uite cum:

Mucegaiul este foarte toxic pentru sănătate. Această ciupercă are un efect extrem de negativ, fiind obligatorie îndepărtarea ei din casă.

Mucegaiul pe pereți duce la probleme respiratorii majore și sunt extrem de periculoase mai ales pentru persoanele care suferă de anumite boli, cum ar fi astmul.

Înainte de a îndepărta mucegaiul sau igrasia, e bine să analizați care e motivul apariției lui.

Poate fi vorba despre plasticul ferestrelor, după cum am explicat aici, despre proasta tencuală sau despre vapori de apă persistenți în casă. Rezolvați această problemă, apoi curățați mucegaiul propus.

Nu folosși soluțiile din chimicale din magazine. Chiar dacă sunt eficiente pentru moment, din păcate îi afectează pe cei care au alergii sau sensibilități la unele mirosuri.

Puteți folosi 2 metode naturale pentru a scăpa de mucegai
Uleiul de arbore de ceai poate ajuta în cazul problemelor respiratorii de orice tip, de la probleme ale gâtului și până la nasul care curge, astm, tuberculoză și bronșită. Este, de asemenea, util pentru probleme de piele, cum ar fi erupții cutanate, arsuri și mătreață datorită proprietăților sale puternice antibacteriene.

Pentru a face un spray eficient împotriva mucegaiului, ai nevoie de:

– 2 lingurițe de ulei de arbore de ceai
– O sticlă cu pulverizator
– 2 cești de apă

Se amestecă uleiul de arbore de ceai cu apă și se toană amestecul într-o sticlă cu pulverizator. Se pulverizează pe zonele afectate în care mucegaiul a apărut și se lasă să se usuce. Se folosește un prosop curat, cu care se șterge ușor zona. Vei fi surprins de cât de repede dispare mucegaiul.

Bătrânii noștri foloseau dintotdeauna propriile lor metode pentru ca în casă să se respire un aer proaspăt și să nu devină un focar de infecție. Zonele cele mai predispuse din casă pentru formarea mucegaiului sunt baia, pivnița sau bucătăria, deoarece sunt zone umede. Pentru scoaterea mucegaiului din pereți se poate folosi oțetul alb sau uleiul esențial din arbore de ceai.

Nu este deloc complicat să operezi cu sfaturile bunicilor: îmbibă oțet alb într-un burete și șterge peretele de mucegai, de sus în jos. Adaugă apoi uleiul esențial din arbore de ceai, vaporizând acest produs direct pe suprafața cu mucegai. Lăsați apoi ca soluția să acționeze mai multe ore pe perețe, după care ștergeți peretele cu o cârpă uscată.

Ingredientele de care ai nevoie sunt:

– 300 ml oțet alb
– 200 ml apă
– 5 picături de ulei esențial din arbore de ceai
– o mască de protecție
– mănuși

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.