Adio implanturi dentare! Dinții care cresc în doar 9 săptămâni. Descoperirea SECOLULUI

Fiecare dinte extras la dentist isi pune amprenta atat asupra sanatatii corpului, cat si asupra aspectului fizic.

Din fericire, insa, progresul inregistrat de medicina stomatologica in ultimii ani permite solutii din cele mai avansate, iar implanturile si protezele dentare fiind tot mai durabile si mai estetice. Dar recent a intrat in uz o procedura cu adevarat revolutionara, care permite regenerarea completa a dintilor cazuti!

Potrivit unui studiu de ultima ora realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, in prezent dintii pot fi regenerati complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient, potrivitcezicelumea.ro.

Acesta tehnologie moderna va ofera posibilitatea de avea dinti noi in doar noua saptamani. Acest termen de noua saptamani este timpul necesar pentru acest proces de crestere.

Iata deci ce importanta uriasa au aceste proceduri de autoregenerare dentara. Sunt mai putin invazive, implica riscuri mult mai mici, plus ca sunt complet nedureroase.

TRAGEDIA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ! ESTE VORBA DESPRE MONICA TATOIU! TRUPUL VA FI INCINERAT

Aceasta tehnologie ultramoderna bazata pe regenerarea naturala a dintelui in jurul unui esafodaj ortodontic permite cresterea completa a tesutului dentar in decurs de numai noua saptamani. Iar celulele stem sunt ingredientul cheie al procedurilor de autoregenerare.

Nota:Aceasta procedura nu este inca disponibila pentru toti oamenii din lume. Este inca in curs de cercetare si aprobare din partea autoritatilor medicale.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.