Adevărul pe care Putin l-ar vrea ascuns! Ce a dezvăluit acest tânăr soldat rus, în timp ce era îngrijit chiar de către un ucrainean –>>

Tensiunea este din ce în ce mai mare, iar soldații ruși au luat cu asalt capitala Ucrainei.

E a doua zi de răboi, iar oamenii fug din fața războiului, însă situația nu este deloc ușoară nici pentru soldați.

Un videoclip cu un ucrainean care ajută un soldat rus a ajuns viral. Ce îi spune bărbatului pe câmpul de luptă.

Este deja a doua zi de război, iar, potrivit autorităților ucrainiene, 137 de oameni au murit și peste 300 de persoane au
fost rănite.

Oamenii încearcă să scape din calea războiului, unii se adăpostesc la metrou sau în diferite locuri care s-au transformat peste noapte în buncăre improvizate, iar alții și-au făcut bagajul și nu au mai privit în urmă.

Situația este tensionată și de partea soldaților, care se află la momentul pe câmpul de luptă și speră că această invazie

să se oprească cât mai repede. Un videoclip cu un soldat din Ucraina care ajutră un soldat rus a ajuns viral.

Incredibil ce a putut să îi spună bărbatului chiar pe câmpul de luptă.

În dimineața dinspre 23 spre 24 februarie, Rusia a atacat Ucraina. Până la momentul actual, potriviti autorităților

ucrainiene, peste 130 de persoane și-au pierdut viața, iar 300 de oameni au fost răniți.

Oamenii încearcă să scape din calea războiului și se ascund în buncăre improvizate sau pleacă din țară, fără să se mai uite în urmă.

Situația este extrem de tensionată și de partea cealalată. Soldații așteaptă momentul în care totul se va termina și vor merge acasă la familie. Un videoclip a ajuns viral pe rețelele de socializare, după ce un soldat din Ucraina i-a oferit îngrijiri medicale unui soldat rus. Discuția dintre cei doi i-a impresionat pe toți, iar postarea a ajuns imediat virală.

Soldat rus: Nimeni nu e fericit că e aici.
Soldat ucrainean: Cine ar trebui să plece de aici? Uită-te la cameră şi spune. Hai, spune, cine ar trebui să plece de aici?
Soldat rus: Prietenii mei.
Soldat ucrainean: Cine sunt prietenii tăi? De unde au venit?
Soldat rus: Din Nizhniy Novgorod.
Soldat ucrainean: Ok, stai nemişcat. Îţi cos rănile.

La puțin timp după ce Rusia a invadat Ucraina, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru cetățenii români. A ținut să precizeze faptul că țara noastră nu va fi atrasă în conflictul militar dintre aceste două țări.

„România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina și voi lua toate măsurile care se impun pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor români să nu fie afectate. România este pregătit să facă față oricăror consecințe economice pe care le-ar putea genera un eventual conflict. Suntem în contact cu partenerii noștri pentru a oferi cele mai bune soluții. În acest context, se impune consolidarea consistentă a Flancului Estic. Suntem uniți, suntem fără teamă și rămânem neclintiți, împreună, în fața unui agresor care amenință pacea întregii planete‘, a continuat el.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.