Adela Popescu și Radu Vâlcan, primele imagini cu bebelușul: „La al treilea nu mai investești”

Adela Popescu a publicat recent imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Radu Vâlcan pe contul personal de

socializare, cei doi apărând pentru prima oară împreună doar ei doi. Vedeta a devenit

mamă pentru a treia oară cu trei luni în urmă și, într-o postare recentă, mărturisește care sunt avantajele de a avea frați mai mari…

Adela Popescu, imagini cu bebelușul. În urmă cu trei luni, Adela Popescu a devenit mamă

pentru a treia oară. Radu Vâlcan este din nou tată de băiat. Cei doi actori mai au doi băieți împreună:

Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Andrei, în vârstă de 2 ani, micuțul urmând să primească un nume cu aceeași inițială – Adrian.

Deși nu este foarte „darnică” în privința imaginilor cu cel mic, Adela Popescu le-a arătat totuși fanilor câteva imagini cu cel mai nou membru al familiei.

„Un bebeluș și tatăl lui’ a scris actrița în descrierea imaginii, în care Radu și Adrian au un moment tată-fiu. Micuțul, aflat în pătuț, stă lângă tatăl său, care lucrează la laptop. Recent, actrița a postat și o fotografie în care mama ei apare împreună cu cel mai nou membru al familiei în brațe, cu ocazia zilei acesteia de naștere.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine’, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.