Actrița iubită în secret de Ion Iliescu a murit chinuită de boală, însă familia i-a îndeplinit abia acum ultima dorință . Incredibil ce s-a intamplat

Florina Cercel, mormânt spectaculos, la 2 ani de când s-a stins. Regretata actriță a fost înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu din Capitală.

Actrița s-a stins din viață la 76 de ani, în iulie 2019, fiind răpusă de o boală necruțătoare, după cum s-a scris în presă în urmă cu 2 ani.

Iată că, la 2 ani de când Florina Cercel a murit, familia și apropiații i-au făcut un mormânt spectaculos pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

Mai exact, i-au ridicat o statuie imensă, care o înfățișează pe ea în tinerețe, îmbrăcată într-o rochie lungă, elegantă. Statuia se întinde pe întreg mormântul, fiind astfel unul din locurile de veci care atrage toate privirile trecătorilor.

Florina Cercel s-a născut pe 28 ianuarie 1943, la Piatra-Neamţ. În cei 50 de ani de carieră, regretata actriță a bifat peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru.

Ea a avut roluri memorabile în telenovelele ”Inimă de ţigan” (2007) şi “Regina“, unde a interpretat rolul Spaniei, în multe alte filme și piese de teatru celebre.

„Fără profesia mea, fără acest har nu ştiu dacă viaţa mea pe pământ ar fi avut vreun rost, vreun sens. Eu am primit totul de la meseria mea – fericirea, bucuria, împlinirea, satisfacţia, succesul, munca, dragostea, durerea, suferinţa, uneori eşecul. Am învăţat foarte mult.

Fiinţa mea toată a învăţat foarte mult din toate personajele pe care le-am jucat. Cred că n-aş fi putut să fac o altă profesie“, declara ea în 2016, într-un interviu pentru Prima TV.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.