Actriță celebră, diagnosticată cu o boală în fază terminală. Care este ultima ei dorință

În ultima perioadă, o mulțime de persoane cunoscute au plecat dintre noi sau am aflat despre ele că trec prin clipe de

groază din cauza bolii.

Aflăm acum că o actriță extrem de cunoscută la nivel internațional a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală și are o singură dorință pentru noul an.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer
Shannen Doherty este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, dar pentru care viața a fost extrem de grea. Deși a avut parte de multe lovituri până acum, niciodată nu s-a dat bătută și a încercat să le facă față. După ce credea că a învins cancerul la sân, se pare că boala a lovit din nou.

“Mă simt ca și cum aș fi o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să te gândești că va trebui, în curând, să-ți închei socotelile cu viața când tu simți că vei mai trăi încă 10 – 15 ani. Cred că orice persoană cu cancer în stadiul IV simte acest lucru, că este scos din activitate, trimis pe “banca de rezervă” doar pentru se luptă cu o boală incurabilă. Dar eu nu sunt pregătită pentru așa ceva. Eu mă simt plină de viață”, a mai spus actrița.

Celebra actriță a fost din nou diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar medicii au avertizat-o că situația este extrem de dificilă. Shannen nu se dă bătută și este foarte activă în mediul online, acolo unde le comunică fanilor tot ce mai este nou în viața ei.

Vedeta mai are o singură dorință pentru noul an, care speră că va deveni cândva realitate: ca medicii să găsească un tratament pentru cancer și oamenii suferinzi să poată fi vindecați. Îndrăgita actriță a mărturisit că va face tot ce este posibil pentru a găsi o soluție de finanțare pentru cercetarea bolii cu care se luptă.

,,Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul meu vis”, a spus Shannen Doherty.

Shannen nu s-a retras din activitate
Deși nu trece printr-o perioadă prea bună, actrița nu s-a retras din activitate. Își iubește foarte mult meseria și, chiar dacă se află în stadiul terminal al bolii, Shannen Doherty a continuat să filmeze pentru o mulțime de filme anul acesta.

Vedeta spune că se simte bine să lucreze în preajma celor dragi și asta îi dă mai multă putere să uite de toate problemele prin care trece. Mărturisește că faptul că este implicată în proiecte și ideea că oamenii au nevoie de ea o fac să se simtă mai bine și să aibă încredere în ea. Speră că va avea de muncă și în 2022 și va trece cu bine peste tot.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.