Această văduvă de 54 de ani din București, cu doi copii, a intrat acum pe un site de matrimoniale cu speranța că își va găsi iubirea. A găsit acolo un domn la vreo 50-60 de ani, nu știe exact, care folosea pseudonimul de „Marcel”. După ce au schimbat câteva mesaje, s-au întâlnit față în față și dragostea a înflorit. „Marcel” i-a promis că e femeia vieții lui, că o va face fericită, că se vor muta într-o vilă, că se vor stabili în Italia… Femeia a crezut, doar ca apoi s-a schimbat tot

O femeie rămasă văduvă din București a crezut că are parte de o frumoasă poveste de dragoste, dar nici vorbă de așa ceva.

Ea a fost înșelată de un escroc sentimental – „agentul secret” Marcel, cu nu mai puțin de 300 de mii de euro. Cum a procedat bărbatul.

O văduvă din București a fost păcălită și a rămas cu datorii uriașe

O văduvă în vârstă de 54 de ani din București, cu doi copii, a decis acum 3 ani de zile să intre pe un site de matrimoniale, cu speranța că o să întâlnească iubirea vieții. Pe site-ul respectiv a întâlnit un bărbat, la 50-60 de ani (femeia nu știe exact), care folosea numele de „Marcel” (clar era un pseudonim).

La început au purtat discuții doar online, apoi s-au întâlnit și față-n față, iar dragostea plutea în aer. Domnul Marcel i-a spus că ea este femeia vieții lui, i-a promis că o va face cea mai fericită, că se vor muta într-o vilă și că se vor stabili în Italia. Din păcate, femeia chiar l-a crezut.

„Agentul secret” Marcel, escrocul de la matrimoniale

Vă dați seama că a venit și momentul în care femeia l-a întrebat pe Marcel cu ce se ocupă, iar răspunsul a fost unul neașteptat. Bărbatul i-a zis că face parte dintr-un serviciu secret al țării noastre și i-a mai spus că are niște datorii către Fisc în Italia.

Așa zisul „agent secret” i-a spus femeii că are nevoie de niște sume imense de bani pentru deblocarea afacerilor din Italia. Mai apoi, urma ca Marcel să-și recupereze averea (milioane de euro), iar cei doi ar fi trăit împreună, fericiți, până la adânci bătrâneți.

Femeia l-a crezut pe cuvânt pe escrocul sentimental și i-a oferit, în mai multe tranșe de bani, suma de 280.000 de euro. O parte dintre bani i-a dat chiar pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, înainte ca acesta să-și ia tălpășita în Italia pentru a rezolva problemele avute cu Fiscul.

Marcel a dispărut precum măgarul în ceață și la un moment dat nu a mai răspuns nici la telefon. Femeia a vrut să-i explice că banii sunt dați cu împrumut, iar el trebuia să returneze suma.

Într-un final, femeia din București a înțeles că nu trăia o poveste de dragoste și a ales să povestea toată situația Poliției, pentru a-și recupera banii.

Pentru că a făcut credite la bănci, femeia riscă să piardă tot și să rămână fără casă, potrivit antena3.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.