Această metodă ingenioasă am aflat-o de la o bătrânică. Nu am crezut că funcționează până nu am încercat! Scurgerile se desfundă imediat

Cu timpul permeabilitatea scurgerilor de la chivete și căzi se diminuează, deorece aici se strânge o cantitate semnificativă de mizerie și gunoaie.

Apoi într-o zi pe care nu o putem numi frumoasă, scurgerile se vor înfunda aproape de tot și apa nu se va scurge aproape deloc.

Cu toate acestea, nu vă grăbiți să chemați un instalator sau să dați bani pe soluții de curățare a scurgerilor!

Azi vă vom dezvălui cum puteți desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie.

– 200 g sare

– 150 ml oțet

– Apă

Mod de preparare și utilizare:

1. Prima dată amestecați sarea și bicarbonatul

2. Cu grijă turnați acest amestec în scurgere.

3. Fierbeți puțin oțetul, apoi turnați-l în scurgere. Veți asista la o reacție chimică în timpul căreia se formează o spumă.

4. În cele din urmă, turnați apă fierbinte în scurgere pentru a o spăla. Ați și terminat! După asta apa se va scurge fără nici o problemă.

Această metodă este una foarte simplă pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolvă excelent toate depunerile și tot odată nici nu afectează furtunul de scurgere.

În plus, desfundarea scurgerilor nu durează prea mult timp, și nici nu este necesară nici o unealtă sau utilizarea vreunui instrument special.

Aveți grijă să aveți scurgerile curate și fără probleme! Împărtășiți acest truc prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră, cu siguranță și ei au întâmpinat probleme cu înfundarea scurgerilor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.