Accident rutier grav la Iași: un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. Starea victimelor

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp la Iași. Din primele informații de la fața locului rezultă că au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN28 la Războieni. Nouă persoane, între care doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident rutier grav la Iași
Evenimentul auto a avut loc în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce. Un microbuz care transporta pasageri s-a răsturnat pe carosabil după coliziunea cu un BMW. Coliziunea a avut loc față – spate între microbuz şi autoturism, și s-a soldat cu rănirea a 5 persoane.

„Astăzi, 14 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri de la Tg. Frumos, județul Iași au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești ce a avut loc pe DE 583.

Traficul este parțial blocat, circulându-se pe un singur sens”, au transmis polițiștii.

Potrivit informațiilor de la fața locului, în microbuz se aflau 2 adulți și 2 copii, toți de naționalitate ucraineană, iar în autoturism erau 5 persoane pe care echipajul de pe Ambulanță le-a găsit conștiente, neîncarcerate.

„Accident rutier în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce, pe DN 28, unde o autoutilitară s-a răsturnat. La locul intervenţiei acționează o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două EPA, ambulanță tip C și una tip B de la SAJ”, a transmis ISU Iași.

Starea victimelor în accidentul rutier de la Războieni, Iași
Nouă persoane au fost implicate în accidentul rutier din localitatea Războieni din județul Iași.

Potrivit informațiilor transmise de către prof. dr. Diana Cimpoeșu, Echipajul de Prim Ajutor Târgu Frumos a preluat un băiat de 11 ani, echipajul tip b2 de la Serviciul Județean de Ambulanță a preluat o fetiţa de 6 ani, dar și pe o femeie – mama celor doi copii pentru a-i însoți.

Medicii spun că aceștia au suferit contuzii minore şi sunt stabili hemodinamic. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla cauzele exacte ale producerii accidentelor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.