A murit unul dintre cei mai buni profesioniști din industria filmului, o persoană îndrăgită de Andreea Marin care s-a remarcat pe plan internațional.

Vedeta tv a făcut anunțul trist despre trecerea în neființă a sa. L-a avut invitat în emisiunea “Nu există Nu se poate”, de la TVR2.

Andreea Marin este în doliu

Vedeta de televiziune a anunțat că unul dintre invitații săi din emisiunea “Nu există Nu se poate”, de la TVR 2 s-a stins în urma unui accident. Este vorba despre Andrei Thutat Ungur, un realizator de filme autodidact și independent care avea doar 34 de ani. Nu se cunosc împrejurările în care acesta și-a pierdut viață, cert este că Andreea Marin a lansat o invitație către toată lumea interesată, să urmărească povestea de viață a acestui regretat profesionist.

Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident … Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru. Îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…, a anunțat Andreea Marin.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Foarte mulți dintre cei care o urmăresc pe Andreea Marin pe rețelele de socializare au dat curs invitației sale și au urmărit interviul cu Andrei Thutat Ungur, din cadrul emisiunii “Nu există Nu se poate”, produsă și difuzată de TVR2.

Ce poveste impresionantă de viață !!!…cât de încercat de soartă a fost acest copil , încă de la început… câtă fatalitate l-a urmărit în tot parcursul scurtei sale vieți…al lui și al mamei lui!, este unul dintre comentariile celor care au urmărit emisiunea cu Andrei Thutat Ungur.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAndreeaMarinOfficial%2Fposts%2F465292961624304&show_text=true&width=500

Cine a fost, de fapt, Andrei Thutat Ungur

Andrei Thutat Ungur a fost un realizator de filme autodidact și independent, care avea 34 de ani. A avut înclinații artistice încă din anii copilăriei, fiind premiat și apreciat atât în presa scrisă, cât și în cea audio-vizuală națională pentru versurile, proza umoristică și picturile sale deosebite.

Scurtmetrajul său “Reboot”, a fost desemnat câștigător în Los Angeles, la cea de-a șasea ediție a festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria Amateur Dramatic Short, unde a fost în competiție cu filme din alte 29 de țări.

“Reboot” este cel de-al doilea film de scurt metraj realizat de Andrei Thutat Ungur în 2019. Este o dramă SF de 14 minute și 58 de secunde realizată cu buget zero, independent. Andrei îți dorea să-și urmeze visul de a avea o carieră de regizor de film. Dumnezeu să-l odihnească!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.