A murit! Ion Iliescu în doliu, tocmai a aflat vestea pierderii..

Ion Iliescu a primit o veste grea.

Unul dintre apropiații săi a fost găsit decedat chiar în locuința sa.

Este vorba despre cineva cu care Iliescu a lucrat multă vreme.

Din nefericire, nu a mai putut fi salvat. A fost găsit într-o baltă de sânge.

Unul dintre cei care au făcut parte din fosta gardă SPP a lui Ion Iliescu, pe vremea când era președintele țării, a fost găsit decedat în propria locuință. Din primele informații se pare că polițiștii o consideră moarte suspectă. Fostul SPP-ist al președintelui se numea Ion Băjenaru și a fost găsit mort în propria vilă din satul Hobaia, din județul Giurgiu.

Potrivit localnicilor, descoperirea macabră a fost făcută de către tatăl lui Băjenaru. Din nefericire, nimeni nu l-a putut salva. Familia s-a alertat pentru că bărbatul nu mai răspundea la telefon.

Taică-su a venit! L-a anunțat nevastă-sa de la serviciu, de la școală. I-a dat telefon nevastă-sa și n-a răspuns. Și i-a zis să vină și să vadă ce se-ntâmplă cu Nelu de nu răspunde la telefon. Nu suferea de nimic! Absolut de nimic!, a declarat un localnic pentru România TV.

Ion Băjenaru era lovit la cap, iar de aici au pornit și speculațiile. Potrivit celui care l-a găsit, împreună cu tatăl fostului SPP-ist, este foarte posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău și să fi căzut pe spate, moment în care s-a lovit cu capul de o plintă de la gresie.

Ancheta morții SPP-istului a fost preluată de Parchet

Imediat cum s-a dat alarma, la fața locului au ajuns polițiștii care au deschis o anchetă și au început cercetările. Localnicii au declarat, pentru aceeași sursă, că toată lumea s-a alertat și că se zvonesc tot felul de lucruri.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.