A fotografiat iarba mare din spatele blocurilor, să afle și alții că primăria nu-și face treaba. Uite ce s-a intamplat cateva minute mai tarziu

Un tânăr a făcut o fotografie în spatele blocului său și apoi a postat-o în mediul online pentru a se plânge de iarba mare și terenul neîngrijit. Nici prin cap nu i-a trecut ce o să urmeze după postarea sa.

A postat un teren neîngrijit și a atras furia tuturor
Un tânăr a făcut o fotografie cu terenul neîngrijit din spatele blocului său, aflat în responsabilitatea primăriei, și a postat-o pe un grup de facebook al locuitorilor din Bacău, pentru a semnala neimplicarea autorităților în toaletarea și îngrijirea spațiilor verzi. „Bacău, un oraș frumos de fel”, a fost descrierea ironică pe care el a făcut-o fotografiei sale, dorind să sublinieze faptul că orașul nu este bine îngrijit de primărie și organele competente.

Nici prin cap nu i-a trecut, însă, ce va urma după ce fotografia ajunge pe acel grup de Facebook. În loc să-i aplaude inițiativa de a semnala un lucru în neregulă, cetățenii orașului Bacău s-au întors împotriva tânărului. Ei îi reproșează lipsa de implicare, de spirit civic și responsabilitate față de mediul care îl înconjoară.

Oamenii sunt furioși pe tânăr: „Pune mâna pe motocoasă”
În timp ce el credea că face o faptă bună și că ceilalți locuitori ai orașului Bacău îi vor ține partea, tânărul s-a ales cu o „morală” din partea internauților. Toți l-au condamnat pentru faptul că nu s-a implicat în toaletarea acelui spațiu și că s-a mulțumit cu a face o fotografie și a arăta cu degetul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.