a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă. Dezvăluiri tulburătoare făcute de actriță

Celebra actriță Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă la 28 de ani.

Actrița a ocupat în anul 2020 locul I în topul Forbes, fiind cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Aceasta a încasat nu mai puțin de 43 de milioane de dolari.

Starul de cinema și-a luat inima în dinți și a vorbit pentru prima dată despre episodul care a dat-o cu totul și cu totul peste cap.

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer pe când avea 28 de ani
Vedeta din Modern Family a ajuns acum la 49 de ani și sâmbătă, în cadrul teletonului „Stand Up To Cancer”, la care au participat și Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Chris Evans și alții, a făcut trista dezvăluire.

„La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu”, a spus Sofia, una dintre gazdele evenimentului caritabil. „Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”.

Starul în vârstă de 49 de ani, a adăugat: „Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei. Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțînă.”

Jennifer Garner a ținut și ea un discurs emoționant
Alături de Sofia Vergara, Jennifer Garner a ținut și ea un discurs emoționant.

„Suntem cu toții aici în seara aceasta pentru un motiv – să ținem piept cancerului. Unii dintre noi ne aflăm aici pentru că „ne lipsește o persoană dragă. Unii dintre noi speră la progrese, tratamente și cercetare. Unii dintre noi susținem știința. Sunt aici pentru a vă reaminti să mergeți la un control. În fiecare an îmi fac testul pap, îmi verific alunițele, îmi fac mamografia. La anumite perioade de timp mă prezint la spital pentru o colonoscopie.”

„Din păcate, cancerul ne atinge pe mulți dintre noi. Cu toții avem o poveste de spus. În fiecare zi, în SUA, pierdem 1.670 de oameni din cauza cancerului. Dar putem susține Stand Up To Cancer și 100% din donațiile primite în această seara vor merge direct către cercetări inovatoare pentru a descoperi tratamente contra cancerului”, a spus şi Reese Witherspoon.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.