A divortat pentru ca n-a avut relatii intime cu sotul decat o data in ultimii opt ani

Ulrika Jonsson (51 de ani), fosta castigatoare emisiunii – concurs „Big Brother” din Suedia, a declarat ca a divortat de al treilea sot, Brian Monet, pentru ca n-a avut relatii intime cu acesta decat o data in ultimii opt ani. 

Cei doi erau casatoriti de 11 ani, dar au divortat recent, a notat dailymail.co.uk. Ulrika a spus ca s-a gandit, cu putin timp inainte de a implini 50 de ani, ca viata sexuala s-a terminat pentru ea.  

„Motivul pentru care m-am gandit la asta a fost ca ultima oara facusem sex cusotul meu cu patru ani si jumatate inainte. Si inainte, tot patru ani trecusera de la ultimul act. Am trait intr-un mariaj aproape total lipsit de sex timp de aproape zece ani”, a dezvaluit Ulrika. 

Ulrika si-a amintit ca a avut o „chimie” extraordinara cu sotul ei in primii ani de mariaj, dar n-a realizat cum si de ce s-a pierdut totul. Ulrika a mai spus ca Brian a fost un excelent tata vitreg pentru cei trei copii ai ei din casatoriile anterioare si ca este un excelent tata pentru Malcom, fiul lor in varsta de 10 ani.  

I-a fost frica de gura copiilor

Ulrika a mai recunoscut ca ea si sotul ei n-au avut niciodata abilitati de comunicare: in timp ce ea s-a descris drept o „carte deschisa”, pe el l-a catalogat drept o fire total opusa. 

„Fiecare minut al fiecarei zile a fost, cu adevarat, foarte greu. Pentru ca iti spui ca totul e OK, dar nu e bine. Prima tortura e cand te gandesti la copii si la ce-or sa spuna ei: «Oh, Doamne, e al treilea mariaj al ei care esueaza». E inevitabil, femeile se simt responsabile”, a mai spus Ulrika Jonsson. 

Ea are trei copii din relatii anterioare: Cameron (24 de ani), din casatoria cu John Turnbull, Marta (14), din mariajul cu Lance Gerrard – Wright si Bo (18 ani), din relatia cu un neamt, Markus Kempen, pe care Brian Monet a adoptat-o cu acte in regula. 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.