A cumpărat un sac de cartofi dintr-un târg, iar când a ajuns acasă a avut parte de surpriza vieții lui! Ce era în sac?! „Și vă întrebați de ce nu cumpără lumea de la români”

Un bărbat a cumpărat doi saci de cartofi din târg, însă, când a ajuns acasă și i-a desfăcut, a avut parte de o mare surpriză.

Dezamăgit de ceea ce a putut să găsească în interiorul sacilor cu cartofi pe care i-a cumpărat de la un producător român, un bărbat din București a ales să își strige nemulțumirile pe Facebook.

Acesta a postat mai multe fotografii, în care se poate observa faptul că bucureșteanul a plătit mai mult pentru pământ, decât pentru leguminoase.

Bărbatul nu a fost deloc mulțumit de alegerea pe care a făcut-o, acuzându-l pe vânzător ca l-a păcălit la cântar. Astfel, acesta ar fi plătit un preț mult prea mare pentru cei câțiva cartofi de cares-a putut bucura, căci restul sacului era plin cu pământ.

Indignat, bucureșteanul a fotografiat imediat „surpriza” de care a avut parte și a postat imaginile pe un grup al legumicultorilor:

„Astăzi am cumpărat doi saci de cartofi românești pentru magazin, când i-am desfăcut, surpriză! Și vă mai întrebați de ce nu cumpără lumea de la români.”, a scris el în dreptul pozelor.

Criticile legumicultorilor nu au întârziat să apară

Aceștia nu i-au înțeles nemulțumirea, ci dimpotrivă, au creat un val de critici la adresa cumpărătorului, despre care au spus că este paralel cu ramura agriculturii:

„Aș vrea să văd cum scoți cartofi curați din pământ după atâta ploaie, din noroi. Să mulțumim Domnului că s-au făcut. Cumpărați din supermarket spălați, tratați și o să fiți mulțumiți.

Luați la plasă, că se scutură pământul”, i-a răspuns un legumicultor.

„Așa că știți, vorba aia, pierzi, câstigi, negustor te numești.

Eu îi propun domnului să vină o zi la scos de cartofi și contracost să primească 5 saci de cartofi, dar cred că o să dea faliment.

Băi ce oameni, trebuia să le facă duș cartofilor…aveați preferință de gel sau șampon…cartofii nu cresc în pom și e normal să fie pământ”, a continuat un altul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.