A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență

Deși, de cele mai multe ori, suntem obișnuiți să vedem cei mai spectaculoși brazi de Crăciun în zonele mai reci ale lumii, o familie din Australia a reușit să prezinte internauților un brad cu totul și cu totul deosebit.

Fiecare familia încearcă să-și decoreze bradul cu ornamente cât mai speciale și mai originale, însă nimeni nu o poate întrece pe Amanda McCormick, din Australia de Sud.

Pe lângă globulețele colorate și ornamentele sclipitoare, Amanda McCormick a descoperit un koala în bradul de Crăciun. Animalul ar fi intrat în curtea casei, agățându-se, bineînțeles, de cel mai aproape copac reieșit în cale.

După cum se poate vedea și în clipul pe care o agenție de știri din Australia l-a postat pe canalul său de YouTube, koala era foarte calm și se bucura de priveliștea oferită de bradul frumos împodobit.

Familia a anunțat imediat autoritățile care au venit în salvarea animalului, eliberându-l înapoi în sălbăticie în condiții de siguranță.

„La început am crezut că nu poate fi real, dar apoi s-a mișcat …mica creatură superbă”, a susținut aceasta.

Persoanele care au urmărit clipul au fost încântați să vadă un animal atât de simpatic, spunând în secțiunea de comentarii: “Cel mai frumos brad din lume!”

Un alt internaut a comentat, spunând: “Asta sigur e ceva ce nu vezi în fiecare zi!”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.