A avut dreptate! Schema de tratament a Flaviei Groșan, confirmată de specialiștii din Marea Britanie.

Experții din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva Covid. Un studiu realizat în Marea Britanie demostrează fapul că tratamentul C.ovid-19 cu ajutorul inhalatoarelor pot accelera vindecarea, confirmând astfel tratamentul folosit de dr. Flavia Groșan în tratarea pacienților cu C.ovid.

Schema de tratament a Flaviei Groșan, confirmată de specialiștii din Marea Britanie
Publicația Daily Telegraph a relatat că tratamentul oferit de dr. Groșan se bucură de susținerea medicilor britanici. Doctorii care au tratat pacienții C.ovid cu medicamente tip suspensie de inhalat au raportat că unii bolnavi și-au revenit mai repede cu până la trei zile. Astfel, experții reconfirmă beneficiile medicamente comune și accesibile oricui în tratarea C.ovid-19.

Este și ceea ce a susținut medicul Flavia Groșan când a dezvăluit public tratamentul propus pacienților de C.ovid. Aceasta susţine că ar fi vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu coro.navirus cu o schemă tratament diferită de cea aprobată de Ministerul Sănătăţii.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți C.OVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă.

Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat C.OVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un v.irus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea C.OVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat C.ovid, în stilul ăsta”.

Schema nu este b.ătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.

Decizia Colegiului Medicilor în privința Flaviei Groșan
Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au luat decizia să nu o sancționeze pe Flavia Groșan și să îi permită acesteia să își continue activitatea. În privința posibilității ca aceasta să-și continuie activitatea, reprezentanții Colegiului Medicilor au spus:

„Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis. Nu avem niciun fel de plângere împotriva doamnei doctor. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită.

Doamna avocat a înțeles că nu e vorba de o anchetă și, concluzia finală a fost că doamna doctor va continua să își vadă pacienții la cabinetul dânsei fără a mai ieși în spațiul public cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“, a declarat președintele Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș. scrie doctorulzilei.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.