25 de ani de la moartea Prințesei Diana.

25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Noi detalii cutremurătoare despre accidentul în care Lady Di s-a stins din viață au ieșit la iveală.

25 de ani de la moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani, pe data de 31 august, în Paris, în urma unui accident de mașină în care a decedat și iubitul ei de la acel timp, fiul lui Mohamed Al Fayed, Dodi Fayed.

Medicul care a ajuns primul la locul accidentului și-a amintit cu durere în suflet ultimele clipe ale prințesei. Medicul Mailliez se deplasa cu mașina prin tunel, când deodată a văzut un autoturism aproape rupt în două din care ieșea fum.

„Am mers spre mașină. Am deschis ușa și m-am uitat înăuntru. Patru oameni, dintre care doi erau aparent morți, fără reacție, nu mai respirau.

Ceilalți doi, din partea dreaptă, trăiau, dar în stare gravă…Domnișoara avea capul în jos, a avut dificultăți să respire. Avea nevoie de ajutor rapid. I-am pus masca de oxigen și a început să respire puțin mai bine.

A căpătat puțină energie, dar nu a putut spune nimic”, a povestit medicul.

„Cineva din spatele meu mi-a spus că victimele vorbesc engleză, așa că am început să vorbesc engleză, spunând că sunt medic și am chemat ambulanța. Știu că este surprinzător, dar nu am recunoscut-o pe Prințesa Diana”, a mai spus acesta.

Din nefericire, Lady Diana avea să moară câteva ore mai târziu, într-un spital din Paris.

Localnicii şi turiştii din Paris au marcat 25 de ani de la moartea Prinţesei Diana

Mai mulţi localnici şi turişti au marcat, miercuri, la Paris, 25 de ani de la moartea prinţesei Diana, depunând flori şi lăsând mesaje pe podul de deasupra pasajului subteran în care cea supranumită ”prinţesa inimilor” a murit într-un accident rutier, relatează Reuters.

Prinţesa de Wales, mama prinţilor William şi Harry, avea doar 36 de ani când limuzina în care se afla cu iubitul ei, Dodi al-Fayed, a intrat într-un pilon de susţinere al tunelului de sub Pont de L’Alma, în timp ce şoferul maşinii mergea cu viteză pentru a scăpa de fotografii care îi urmăreau pe motociclete.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.